Glafuri exterioare de marmura cu finisaj scapitat

Dacă a venit timpul să amenajezi glafurile exterioare ale locuinței tale, însă nu știi ce material poate îndeplini atât cerințele practice, cât și cele estetice, marmura cu finisaj scapițat este o soluție potrivită.

 

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului.   

Finisajul scapițat creează o suprafață cu mici denivelări sau fisuri mai mult sau mai puțin notabile, pentru un aspect “natural”, ca și cum marmura tocmai ar fi fost extrasă din carieră, din vânt și ploaie. Procesul prin care este obținut acest finisaj implică folosirea mașinilor de înaltă precizie,  într-un mod care asigură că nu există riscul de a dezvolta crăpături ulterioare. Amenajarea glafurilor exterioare cu marmură cu finisaj scapițat reprezintă crearea unor accente unice pentru fațada locuinței tale, care vor transmite calm și relaxare privitorului.  

Pe lângă finisajul scapițat clasic, marmura se mai poate găsi și cu finisaj scapițat+lustruit sau scapițat+relief.  Aceste trei variante sunt disponibile într-o gamă variată de culori, cum ar fi: alb, bej, galben și negru.

Acest finisaj contribuie la creșterea durabilității marmurei, astfel că glafurile tale exterioare vor fi extrem de rezistente în timp. Indiferent de expunerea prelungită la apă și umezeală, la fenomenul îngheț-dezgheț sau la razele solare, suprafața glafurilor va arăta tot timpul ca în ziua în care au fost instalate. 

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a asigura rezistența naturală a glafurilor exterioare de marmura cu finisaj scapițat. Intervalul la care trebuie să reaplici sigilarea este de 12 luni. 

Modul de curățare a acestor glafuri exterioare nu va fi deloc complicat. Cu un detergent potrivit pentru marmură, suprafața lor va fi mereu impecabilă. Folosește o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid de vase, sau una special concepută pentru acest tip de piatră naturală. 

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură cu finisaj scapițat pentru amenajarea glafurilor exterioare ale locuinței tale. Avem 18 modele foarte variate disponibile. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.