Glafuri exterioare de marmura cu finisaj periat

Glafurile exterioare ale locuinței tale trebuie să fie rezistente și deosebite din punct de vedere estetic. Marmura cu finisaj periat poate fi alegerea ideală.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Marmura cu finisaj periat va face ca glafurile tale exterioare să arate ca și cum ar fi fost instalate cu o mulțime de ani în urmă, dându-le un aspect rustic. Finisajul periat este creat prin perierea marmurei cu nailon dur sau oțel. În urma acestui finisaj, marmura capătă o suprafață texturată, astfel că glafurile exterioare ale locuinței tale vor fi foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual. Cei care te vor vizita îți vor admira cu singuranță glafurile exterioare de marmură cu finisaj periat.

Pe lângă avantajele estetice, marmura cu finisaj periat va oferi glafurilor tale exterioare, mai multe avantaje practice decât alte finisaje.Finisajul periat crește rezistența și durabilitatea marmurei. Glafurile exterioare de marmură cu finisaj periat vor avea o suprafață foarte rezistentă la zgârieturi, pete, ciobiri sau spargeri. De asemenea, mediul exterior expus constant la apă, umezeală, schimbări bruște de temperatură, nu va afecta în niciun fel aceste glafuri.

Imediat după instalarea glafurilor exterioare de marmură cu finisaj periat, este recomandat să aplici un tratament de sigilare, pentru a le asigura rezistența în timp. La un interval de 12 luni, va fi necesar să reaplici tratamentul de sigilare.

Vei putea curăța aceste glafuri exterioare cu foarte mare ușurință. Dacă amesteci apă caldă și săpun lichid de vase, vei obține o soluție de curățare potrivită pentru suprafața galfurilor exterioare de marmură cu finisaj periat.

Pe www.stona.ro vei găsi cu siguranță, modelul potrivit de marmură cu finisaj periat, pentru amenajarea glafurilor exterioare ale locuinței ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.