Glafuri exterioare de marmura

Dacă îți dorești ca glafurile tale exterioare să fie în centrul atenției, alegerea marmurei ca material pentru realizarea acestora, reprezintă cea mai bună opțiune. Glafurile exterioare de marmură oferă numeroase beneficii, cum ar fi: rezistență, durabilitate, stabilitate pentru ferestre, dar și aspectul estetic.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în principal din minerale carbonate, în mare parte calcit și obținută prin metamorfoza calcarului.

Această piatră naturală este disponibilă într-o gamă largă de culori și texturi, având un aspect atemporal indiferent de modelul ales. Chiar dacă marmura are un aspect elegant și luxos, este un material mai accesibil decât crezi, ce îți va transforma cu ușurință glafurile exterioare în decorațiuni.

Glafurile tale exterioare de marmură nu vor fi afectate de schimbările extreme de temperatură, expunere la soare și umiditate, fiind rezistente la apă. Dacă se efectuează o lustruire profundă și o sigilare periodică, granitul va acționa ca o barieră împotriva apei.

Durabilitatea granitului previne degradarea materialului și nevoia de a fi înlocuit. Acesta nu-și modifică forma atunci când este expus la diferențele de temperatură sau la presiunea atmosferică.

Pe www.stona.ro te așteaptă peste 200 de modele de marmură din care sa-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile pe comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.