Rolul practic al glafurilor de marmura

Glafurile ferestrelor pot avea și rol practic, pe lângă cel funcțional de a consolida pereții, dacă sunt folosite ca suport pentru ghivece de flori. Marmura reprezintă o alegere potrivită a materialul din care se confecționează acestea, deoarece glafurile trebuie să aibă o rezistență ridicată pentru a susține greutatea ghivecelor. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerată un mozaic al cristalelor.

Glafurile de marmură vor contribui la crearea unei zone cu un aspect estetic deosebit în locuința ta, datorită texturilor sale compuse din venaturi interesante, ce se vor armoniza cu ghivecele de flori amplasate pe suprafața acestora.

Rezistența marmurei va oferi glafurilor tale numeroase avantaje ce le vor face să nu se degradeze în timp. Absoarbe umezeala și nu este afectată de schimbările de temperatură. Pentru a asigura durabilitatea glafurilor tale de marmură, trebuie să aplici în mod regulat un tratament de sigilare.

Intră pe www.stona.ro  și alege din peste 200 de modele de marmură pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale, sau vizitează-ne în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.