Optiuni de modele pentru glafurile de marmura bej

Dacă îți dorești ca glafurile interioare sau exterioare să aducă o atmosferă calmă și elegantă în locuința ta, cea mai bună alegere este să le amenajezi cu marmură bej.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Glafurile de mamură bej vor completa decorul locuinței tale într-un mod discret și în același timp sofisticat. Sunt disponibile numeroase modele de marmură bej, ce variază foarte mult în funcție de nuanțe și de texturile venate distictive, ce diferă de la o bucată de piatră la alta. Asfel că alegerea modelului potrivit poate părea copleșitor, de aceea urmează să analizăm câteva dintre cele mai populare.

Crema Marfil

Acest tip de marmură bej este extras din Spania. Texturile sale venate în nuanțe de maro și auriu impresionează privitorul și creează un aspect cald și luxos în orice locuință. Glafurile amenajate cu marmura bej Crema Marfil vor deveni cu ușurință punctele focale ale locuinței tale.

Perla

Marmura bej Perla este extrasă din Turcia. Luminoasă și strălucitoare ca o perlă, magia pe care o emană, o face cu adevărat unică în categoria sa de marmură bej. Texturile sale venate sunt de culoare maro deschis spre bej, iar atunci când este atinsă de lumină, suprafața sa bogată strălucește cu o identitate proprie. Glafurile de marmură Perla vor transforma ambianța locuinței tale într-una rafinată, cu bun gust și subtilitate.

Rosalia

Rosalia este o marmură bej extrasă din Turcia. Este compusă dintr-un fundal bej sau cenușiu destul de omogen și texturi venate fine de culoare roșie, particularitate care caracterizează acest material și îl face foarte ușor de recunoscut. Aceste glafuri vor da un aspect modern și contemporan locuinței tale.

Olympus Beige

Acest tip de marmură bej este extras din Oman. Olympus Beige are nuanțe de bej ce amintesc de nisip, iar atât fundalul cât și texturile venate au nuanțe similare. Delicatețea aspectului estetic al acestei pietre, facilitează integrarea glafurilor amenajate cu această marmură bej, în orice locuință, indiferent de stilul amenajării.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 100 de modele de marmură bej, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor din interiorul sau exteriorul locuinței tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în județele Prahova şi Alba.