Optiuni de modele pentru glafurile de marmura neagra

Pentru a obține glafuri cât mai sofisticate și elegante în interiorul sau exteriorul locuinței tale, este recomandat să alegi un material cu o frumusețe naturală și un impact vizual puternic, cum este marmura neagră

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura neagră va transforma glafurile tale în decorațiuni deosebite, datorită fundalului său negru intens, ce formează un contrast impesionant împreună cu texturile sale venate caracteristice în nuanțe de alb. Deși acest material are de cele mai multe ori fundalul negru intens și vene albe, modelele disponibile sunt de fapt destul de variate. În continuare vom analiza unele dintre cele mai frumoase modele de marmură neagră.

Nero Marquina

Este o piatră extrasă din Spania cu fundal negru intens ce seamănă cu un cer întunecat de noapte, iluminat ocazional de alternanța de vene strălucitoare și fosile. Glafurile amenajate cu marmura Nero Marquina vor aduce o eleganță superioară în interiorul sau exteriorul locuinței tale.

Tabacco

Acest tip de marmură neagră este extras din India. Tabacco este o piatră lustruită, naturală, cu un design liniar în nuanțe de negru și gri. Este o alegere îndrăzneață pentru amenajarea glafurilor, deoarece are un aspect estetic neconvențional, foarte diferit de modelele tipice de marmură neagră. Cu Tabacco, glafurile tale din interiorul sau exteriorul locuinței tale vor deveni piese decorative unice.

Nero Levadia

Este o marmură neagră extrasă din Grecia. Nero Levadia atrage atenția cu intensitatea și profunzimea fundalul său negru și cu texturile superbe și delicate, dispuse pe toată suprafața într-un mod ce amintește de fum. Dacă alegi acest material pentru glafurile tale, vor deveni instant punctele focale ale oricărei încăperi sau ale exteriorului locuinței tale.

Petra Black

Petra Black este un model de marmură neagră care se extrage din India. Fundalul acestui material este format din nuanțe de gri închis și negru, pe care se ramifică texturi subțiri și discrete în nuanțe de gri deschis. Neavând un impact vizual atât de puternic ca celelalte modele de marmură neagră, poți opta pentru glafuri amenajate cu Petra Black dacă îți dorești un aspect clasic și elegant în interiorul sau exteriorul locuinței tale.

Pe www.stona.ro vei găsi modelul potrivit de marmură neagră pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.