Optiuni de modele pentru glafurile de marmura maro

Amenajarea glafurilor interioare sau exterioare ale locuinței tale, necesită alegerea unui material care să fie în același timp durabil, versatil și cu aspect estetic deosebit, iar marmura maro va oferi aceste beneficii.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Cu nuanțele sale pământii foarte diverse, marmura maro poate oferi atât un aspect calm și delicat, cât și unul puternic și rafinat. Din cauza varietății foarte ridicate a modelelor în care este disponibilă marmura maro, poate face dificilă decizia asupra celui potrivit pentru amenajarea glafurilor tale. De aceea, urmează să analizăm câteva dintre cele mai populare modele.

Eramosa

Marmura maro Eramosa este extrasă din Canada. Texturile sale sunt impresionante, deoarece amintesc de cele ale lemnului. Fundalul este maro închis, iar texturile au o nuanță și mai închisă, formând un aspect vizual profund. Glafurile tale amenajate cu marmura maro Eramosa vor fi elegante și sofisticate și vor da un aer modern și contemporan locuinței tale.

Emperador Dark

Acest model de marmură maro este extras din Spania și este unul din cele mai apreciate, datorită fundalului său unic de culoare maro închis și a venelor sale albe uimitoare. Are o granulație fină, iar texturile sale sunt neregulate, oferind glafurilor tale interioare sau exterioare o frumusețe naturală unică.

Purple Brown

Tip de marmură maro extras din Brazilia. Purple Brown impresionează privitorul cu aspectul său estetic neconvențional, având suprafața formată dintr-un fundal bej, pe care sunt dispuse texturi diagonale în nuanțe de maro și negru. Alege acest model de marmură maro dacă îți dorești ca glafurile locuinței tale să fie în centrul atenției.

Dacă accesezi www.stona.ro vei găsi peste 30 de modele de marmură maro pentru a-l alege pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor interioare sau exterioare ale locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.