Stiluri de amenajare pentru glafurile de marmura

Glafurile de marmură adaugă frumusețe și valoare oricărei locuințe, datorită aspectului deosebit și rezistenței ridicate ale acestui material.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Fie că le alegi pentru interior sau exterior, varietatea modelelor de marmură disponibile, îți oferă o versatilitate foarte ridicată atunci când îți dorești ca glafurile să aibă un anumit stil de amenajare. În continuare vom analiza câteva stiluri de amenajare pentru glafurile de marmură.

Căldură și confort pentru stilul rustic

Pentru ca glafurile locuinței tale să emane o stare de relaxare, alege granit în nuanțe care amintesc de natură, cum ar fi: bej, maro, galben, gri, verde sau roșu. Poți adăuga o lumânare sau un felinar, două, trei cărți pe suprafața glafurilor de marmură, pentru a completa stilul.

Imaginație și culoare pentru stilul eclectic

Există atât de multe idei de amenajare a glafurilor de marmură pe care le poți aduce la viață urmând acest stil de decor! Tot ce trebuie să faci este să-ți lași imaginația să preia controlul. Cerințele principale sunt: amestecuri neobișnuite de culoare, obiecte artizanale sau de designer foarte creative, forme neobișnuite și ornamente reflectorizante. Marmura exotică este ideală pentru a obține glafuri cu stil eclectic, datorită culorilor sale contrastante și unice.

Simplitate și contrast pentru stilul minimalist

Minimalismul se concentrează pe o viață simplă și pe a fi esențial. Când este aplicat pe glafurile de marmură ale ferestrelor tale, înseamnă că vei alege doar unul, două sau maximum trei articole pentru a aduce textură și a îmbunătăți liniile curate ale spațilui. Modelele de marmură potrivite pentru acest stil sunt cele albe, negre sau gri. În funcție de modul în care este amenajat restul spațiului, poți așeza pe glaf o vază albastră sau verde închis, pentru a crea un accent de culoare.

Accesează www.stona.ro și vei găsi peste 200 de modele de marmură, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea glafurilor locuinței tale, în funcție de stilul pe care ți-l dorești. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită. De asemenea, noi îți putem realiza glafurile la comandă, în funcție de grosimea și dimensiunile de care ai nevoie.